Rólunk

Kalapod

Egyesek azt mondják hogy a szerelem az egyetemes nyelv, de a KALAPODnak a modern lábbeli jelenti az egyetemes nyelvet.

A Kalapod egy egyedi márka, melyet Európa legújabb cipőtrendjei ihlettek, és amely a többi márkától különböző koncepcióval rukkolt elő: „Az ön érdekében kereskedünk".

A KALAPOD egy teljesen új márka a magyarországi lábbeli piacon és céljaként tűzte ki, hogy ledönti azokat a sablonokat, amelyeket már szinte megszoktunk.

Akár egy alkalmi cipő vásárlására gondol, akár egy mindennapi viseletre alkalmas cipőre vagy egy sportcipőre, a KALAPODnál megtalálja.

A KALAPOD márka stílusát a vevő szükségletei határozzák meg, alapszabály nálunk a hihetetlenül alacsony ár, a hetente megújuló árukészlet, az izgalmas és barátságos színek, a legújabb európai modellek, amelyek révén a legjobbak vagyunk minőség/ár kategóriában így egyedülálló kedvezményeket biztosíthatunk ügyfeleink számára.

A mi készletünk: cipők, bakancsok, csizmák, balerinák, szandálok, mokaszinok, sportcipők, bokacsizmák, papucsok, tornacipők, akár nőknek, akár férfiaknak és akár gyerekeknek, amelyek arra hivatottak, hogy téged képviseljenek a nap bármilyen szakában.

Fő célkitűzésünk, hogy a KALAPOD termékeit minél többen megismerjék és viseljék, valamint az, hogy lehetővé tegyük az Ön számára a kényelmes és könnyű vásárlást.

Próbálja ki Ön is. A KALAPOD ütőkártyái közé tartozik a kiváló minőség alacsony áron és a hetente megújuló árukészlet. Mindenek mellett, biztosíthatjuk Önt, hogy kedvét leli a nálunk megtalálható modern lábbelikben.

- See more at: http://www.kalapod.hu/rolunk.html#sthash.UgSvhpsg.dpuf