Gyakori kérdések

A kalapod.hu a következő módszerekkel teszi lehetővé a rendelés leadását :

  1. Adja le rendelését közvetlenül a www.kalapod.hu weboldalon
  2. Telefonon – Fel tudja venni velünk a kapcsolatot a rendelés leadásának érdekében a következő telefonszámon : 0036-18480399 ebben az időintervallumban : Hétfő – Péntek 08.00 – 17.00

A rendelésének gyorsabb feldolgozása érdekében fontos, hogy minden mező megfelelően ki legyen töltve.

Ha további információkra lenne szükségünk, ügyintézőink felveszik Önnel a kapcsolatot a kiegészítése miatt.

A kalapod.hu több fizetési lehetőséget ajánl fel :

  • UTÁNVÉTES – A csomag átvételekor kell fizetni a futárnak.
  • ONLINE BANKKÁRTYA – Bankkártyával is lehet fizetni a kalapod.hu weboldalán.
  • PAYPAL – Rendelést adsz le weboldalunkra és használhatod a PayPal fiókodat.
  • FIZETÉSI BIZONYLAT – Leadod a rendelést és banki átutalással fizetsz! Ez a fizetési módszer igényli a visszaigazolást emailben : erintkezes@kalapod.hu, a csomag át lesz adva a futárszolgálatnak miután megkaptuk a banki visszaigazolást, hogy a fizetés megtörtént.

Amennyiben a rendelés meghaladja a 9999 Ft-ot, INGYENES KISZÁLLÍTÁSBAN részesül !

A 9999 FT-on aluli rendelések esetében a kiszállítási díj :

  • 990 FT

A kiszállítás a futárszolgálat által történik meg 2 munkanapon belül a rendelés leadásától számítva.

Abban az esetben, ha a rendelés 14:00 óra előtt kerül leadásra, akkor még aznap továbbítva lesz a futárszolgálat fele. Ha 14:00 óra után lesz a rendelés leadva, akkor csak a következő munkanapon kerül továbbításra.

A rendelés véglegesítése után, kapni fog egy visszaigazoló email-t, amelyben az Ön rendelésének részeltei fognak szerepelni.

A szombati és vasárnapi rendelések csak a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra, így a visszaigazoló email-től számított második munkanapra várható a csomag.

Sajnálatos módon nem tudjuk befolyásolni a kiszállítási időpontot. Abban az esetben, ha más időpontot szeretne egyeztetni, kérjük vegye fel a kapcsolatot a futárszolgálati céggel.

A csomag a raktárból való kikerülése pillanatában, kapni fog egy e-mailt, amely tartalmazza a csomagszámot, és ezáltal követni tudja a csomag útvonalát a futárszolgálati cég weboldalán.

Azt tanácsoljuk, hogy a munkahelyét válassza ki szállítási címként, amennyiben a munkaprogram alatt nem tartózkodik otthon.

Abban az esetben, ha bármilyen okból kifolyólag nem lesz elérhető a csomag kiszállításakor, fel tudja venni a kapcsolatot a futárral az informatív üzenetben található telefonszámon és egyeztetni tud velük.

Abban az esetben, ha módosítani vagy törölni szeretné rendelését, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal a következő telefonszámon : 0036-18480399, H-P : 08.00 – 17.00 órás időtartamban.

Annak érdekében, hogy a kiválasztott termék mérete megfeleljen Önnek, kérjük ellenőrizze le figyelmesen minden termék mellett feltűntetett mérettáblázatot. Az összes termék belső talphossza le van mérve, a centiméterek lehetnek eltérőek terméktől függően, ezért ajánlott a választott termékek melletti mérettáblázat ellenőrzése.

Ahhoz, hogy a megfelelő méretet válassza ki, felkeresheti a következő oldalt, ahol bemutatjuk a lábmérés pontos módját.

Nincs semmi probléma, csapatunk segítségére lesz és rendelkezésére bocsátja a termék INGYENES méretcseréjét. A méretcsere eljárásának érdekében, kérjük kattintson a következő linkre: https://www.kalapod.hu/visszakuldesi-eljaras.html ( MÉRETCSERE )

Méretcserét csak telefonon rögzítünk, az alábbi telefonszámon : 0036-18480399.

A weboldalra leadott rendelést, új rendelésként fogják teljes értékkel kiszállítani Önnek.

Ha meggondolja magát a színnel vagy a modellel kapcsolatban, csapatunk lehetőséget ad a szín és modell cserére, abban az esetben, ha eleget tesz a következő feltételeknek:

• A csere igénylése maximum 14 napon belül történhet, a csomag átvételétől számítva;

• A terméket az eredeti állapotában kell visszaküldeni (kérjük, amennyiben lehetséges az eredeti csomagolásba az összes kiegészítővel, érintetlen címkékkel, mert a csomagolás is tartalmaz termék, illetve gyártó azonosító elemet, így garantálja az ügyfél számára a termék eredetiségét), használati nyomok nélkül.

• A kiszállítási díj értéke, amely 1390 FT , a vásárlót terheli.

Kérjük figyelmesen olvassa el a termék cseréjének eljárását, a következő linkben : https://www.kalapod.hu/visszakuldesi-eljaras.html ( TERMÉK CSERÉJE )

Termék cserét csak telefonon rögzítünk, az alábbi telefonszámon : 0036-18480399.

A weboldalra leadott rendelést, új rendelésként fogják teljes értékkel kiszállítani Önnek.

A kalapod.hu nem tudja garantálni a külön-külön leadott rendelések összevonását. Két vagy több rendelés összevonása eltér a megszokott feldolgozástól, így hibákat okozhat és előidézheti a termékek hiányát.

Azt javasoljuk, hogy a leadott rendelése tartalmazza az összes megvásárolandó terméket.

Természetesen! Az összes kalapod.hu által forgalmazott termék új és 30 napos garancia időszakban részesül.

Igen, az art.9 OUG 34/2014 jogszabály szerint az átvételtől számítva 14 napon belül van lehetőség a szerződés elállásától és ennek jelzésére, hogy a megvásárolt JAVAKAT visszaküldhesse, indoklás nélkül és további költség nélkül, mint ami a következő jogszabályban van feltüntetve - art.13 alin.(3) si la art.14 din OUG nr.34/2014.

Jelezned kell szándékodat a következő telefonszámon : 0036-18480399, Hétfő – Péntek : 08.00 – 17.00 időszakban.

Mielőtt még telefonálna, kérjük bizonyosodjon meg arról, hogy minden feltételnek eleget tesz a termék visszaküldéséhez. A részletekért kérjük kattintson a következő linkre : https://www.kalapod.hu/visszakuldesi-eljaras.html , TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE .

Jelezned kell visszaküldési szándékodat maximum 14 napon belül, az átvevéstől számítva.

A terméket az eredeti állapotában kell visszaküldeni (kérjük, amennyiben lehetséges az eredeti csomagolásba az összes kiegészítővel, érintetlen címkékkel, mert a csomagolás is tartalmaz termék, illetve gyártó azonosító elemet, így garantálja az ügyfél számára a termék eredetiségét), használati nyomok nélkül.

A kiszállítási díj a termék / termékek visszaküldése esetében teljse mértékben a vásárlót terheli. A terméket / termékeket csak futárszolgálattal fogadjuk a raktárunk címére - Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, KM 13,5 in incinta A1 Business Park, Cladirea M3-4, SIBELLO

Nem veszünk át POSTÁN vagy UTÁNVÉTTEL küldött csomagokat, ezek el lesznek útasítva.

A törvény szerint, a termékek visszaküldése ( TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE ) kizárólag magánszemélyekre vonatkozik.

Ha teljesülnek ezek a feltételek, akkor áll jogában visszaküldeni a terméket, az érték visszatérítése érdekében, mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a következő ŰRLAPOT : https://www.kalapod.hu/visszakuldesi-eljaras.html ( TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE ) és felveszi a kapcsolatot a következő telefonszámon : 0036-18480399 hogy jelezze a megvásárolt termék visszaküldésének szándékát.

Maximum 14 munkanapon belül, a termékek raktárunkba való visszaérkezése után, visszautaljuk az összeget az Ön által megadott bankszámla számra. Az űrlap kitölthető a következő link alatt : https://www.kalapod.hu/visszakuldesi-eljaras.html , TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE.

Az űrlap kitöltése után, egyike az ügyfélszolgálati kollégánknak felveszi majd Önnel a kapcsolatot a visszaküldés részletei egyeztetése miatt.

Csapatunk mindent megtesz annak érdekébe, hogy a weboldalon szereplő termékek színeit minnél jobban bemutassuk, de még így is lehetnek kisebb eltérések. Nem vagyunk felelősek az esetleges szín/árnyalat eltérések miatt, amely minden képernyőn és készüléken másképp jelenik meg, tulajdonságaiknak köszönhetően.

X Introduceti numarul comenzii