Visszatérítése

Méretcsere
Termék cseréje
Termék visszaküldése
Méretcsere
Termék
cseréje
Termék
visszaküldése
A MÉRETCSERE FOLYAMATA
NEM MEGFELELŐ A MÉRET?
Nincs semmi probléma, a mi csapatunk segítségére lesz és rendelkezésére bocsátja a termék INGYENES méretcseréjét, ha eleget tesz az alábbi feltételeknek:
A csere igénylése maximum 14 napon belül történhet, a csomag átvételétől számítva;
A terméket az eredeti állapotában kell visszaküldeni, kopásmentesen, egy védő csomagolásba ( műanyag zsák / zacskó / fólia ) és az eredeti címkékkel.
Ha teljesülnek ezek a feltételek, akkor jogában áll a cserecsomag igénylése.
Mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal 003618480399 vagy e-mailben értesít az erintkezes@kalapod.hu címen és jelzi a méretcsere igényét, a megrendelt termékre / termékekre.
FONTOS
Csak az első méretcsere ingyenes / rendelés. Abban az esetben, ha a csereként elküldött cipő / cipők mérete nem felel meg és újra kérvényezné ezek cseréit, akkor az 1390 Ft-os kiszállítási díj Önt terheli.
Abban az esetben, ha a termék már nincs készleten, lehetősége adódik más modellre cserélni, az Ön által kifizetett termék ára levonódik az újonnan választott termék értékéből és kiszállításra kerül, a szállítási díj teljes mértékben a mi cégünket terheli. Az újonnan kiválasztott termék értéke egyenlő vagy nagyobb kell legyen a visszaküldött termék értékénél.
A méretcsere alkalmával lehetősége nyílik a rendelés bővítésére más termékekkel, és így a kiszállítás INGYENES .
A TERMÉK MÉRETCSERÉJÉNEK FOLYAMATA
Az ÜGYFÉLSZOLGÁLAT , az ügyintéző akivel beszélt, rögzít egy új csererendelést,az eljárás "cserecsomag" néven. A futár kiszállítja új csomgját az Ön címére, tartalmazva a megfelelő méretet, Ön pedig átadja a csomagot (megfelelően becsomagolva) amely tartalmazza a hibás méretet.
SZERETNE TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT?
Ha részletes információkat szeretne a termékek csere vagy visszaküldési eljárásával kapcsolatban, megtekintheti az alábbi oldalakat:
TERMÉK CSERÉJÉNEK FOLYAMATA
EGY MÁS MODELLT VAGY SZÍNT SZERETNE?
Ha meggondolja magát a színnel vagy a modellel kapcsolatban, a mi csapatunk lehetőséget ad a szín és a modell cserére, abban az esetben, ha eleget tesz a következő feltételeknek:
A kiszállítási díj értéke 1390 Ft amely a vásárlót terheli.
A csere igénylése maximum 14 napon belül történhet, a csomag átvételétől számítva;
A terméket az eredeti állapotában kell visszaküldeni (kérjük, amennyiben lehetséges az eredeti csomagolásba az összes kiegészítővel, érintetlen címkékkel, mert a csomagolás is tartalmaz termék, illetve gyártó azonosító elemet, így garantálja az ügyfél számára a termék eredetiségét).
Ha teljesülnek ezek a feltételek, akkor jogában áll a cserecsomag igénylése, mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal : 003618480399 vagy e-mailben értesít az erintkezes@kalapod.hu címen és jelzi a méretcsere igényét, a megrendelt termékre / termékekre.
FONTOS
Az eredetileg rendelt termék értéke, kivonódik az újonnan választott termék értékéből és kiszállításra kerül, a kiszállítási díj Önt terheli.
Az új termék értéke egyenlő vagy nagyobb kell legyen a visszaküldött termék értékénél.
A TERMÉK MÉRETCSERÉJÉNEK FOLYAMATA
Az ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, értesítése után, az ügyintéző akivel beszélt, rögzít egy új csererendelést, az eljárás "cserecsomag" néven. A futár kiszállítja új csomgját az Ön címére, tartalmazva a megfelelő méretet, Ön pedig átadja a csomagot megfelelően becsomagolva) amely tartalmazza a hibás méretet.
SZERETNE TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT ?
Ha részletes információkat szeretne a termékek csere vagy visszaküldési eljárásával kapcsolatban, megtekintheti az alábbi oldalakat: Felhasználási feltételek és Gyakori kérdések..
Procedura returnare produs
A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉT SZERETNÉ?
A 9. Cikk OUG 34/2014 alapján,tájékoztatjuk Önöket, hogy a csomag átvételétől számított 14 napon belül, van lehetősége, hogy értesítsen bennünket, hogy eláll a szerződéstől és visszaküldi a megvásárolt TERMÉKEKET, anélkül, hogy megkellene indokolja döntését és anélkül, hogy ez bármilyen más költséget vonna maga után az előirtak alapján 13. Cikk (3). bekezdés és a 14. cikk az OUG nr.34/2014.
További információk esetében megtekintheti: SÜRGÖSSÉGI RENDELET NR.34/2014 vagy a FELHASZNÁLÁSIFELTÉTELEKET.
FONTOS
A csere igénylése maximum 14 napon belül történhet, a csomag átvételétől számítva;
A terméket az eredeti állapotában kell visszaküldeni (kérjük, amennyiben lehetséges az eredeti csomagolásba az összes kiegészítővel, érintetlen címkékkel, mert a csomagolás is tartalmaz termék, illetve gyártó azonosító elemet, így garantálja az ügyfél számára a termék eredetiségét).
Az a rendelés amelyben van nyeremény, utalvány vagy bármilyen tárgy, és a vásárló vissza szeretné küldeni a nem kívánt terméket / termékeket, magával vonja a nyereménytárgyak / utalvány visszaküldését is.
Maximum 14 munkanapon belül, a termékek raktárunkba való visszaérkezése után, visszautaljuk az összeget az Ön által megadott bankszámla számra.
A kiszállítási díj a termék / termékek visszaküldése esetében teljes mértékben a vásárlót terheli. A termék / termékek csak futárszolgálattal küldhetők vissza.
Az érvényben levő jogszabályok alapján, a vásárlástól való elállás csak a magánszemélyekre vonatkozik.
Ha teljesülnek ezek a feltételek, akkor áll jogában visszaküldeni a csomagot, az érték visszatérítése érdekében, mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a lenti NYOMTATVÁNYT és felveszi a kapcsolatot a következő telefonszámon: 003618480399 vagy emailben erintkezes@kalapod.hu és értesít bennünket, hogy vissza szeretné küldeni a megvásárolt termékeket.
Nem veszünk át POSTÁN vagy UTÁNVÉTTEL küldött csomagokat.
TERMÉK VISSZAKÜLDÉSI NYOMTATVÁNY
Kérése elküldve! A legrövidebb időn belül felveszi a kapcsolatot Önnel egy ügyfélszolgálatos kollégánk.
Név és keresztnév *
Adja meg a nevét
IBAN szám *
(Példa: HU42 1177 3016 1111 1018 0000 0000 )
Adja meg az IBAN számot
Számlaszám tulajdonosának neve *
Adja Számlaszám tulajdonosának neve
E-mail *
Adja meg az e-mail címét
Telefon *
Adja meg a telefonszámát
Üzenet
Küldés
X Introduceti numarul comenzii